Egy éve A Világ a Piacom névvel közös programot indított a Google, a Magyar Posta, a Budapest Bank, a BIG FISH, és az espell a magyarországi vállalatok nemzetközi piacra lépésének támogatásáért és export tevékenységük online bővítéséért. Év végén a programhoz csatlakozott a Magyar Nemzeti Kereskedőház és az Enterprise Europe Network, mely szervezet az Európai Bizottság projektjét képviseli a Magyar Nemzeti Kereskedőházon belül.

A program webes tartalmakkal, élő ingyenes képzésekkel és konferenciákkal igyekszik a magyar vállalkozások külpiaci versenyképességét javítani.

2017. április 27-én, csütörtökön 9 órától a Sugár Event & Conference Centerben kerül megrendezésre a III. „A Világ a Piacom” konferencia, ahol az előadó partnerek nem csak tudásukkal, hanem egyedi ajánlatokkal is segítik az export felé induló vállalkozásokat, melyek így alacsonyabb költségek mellett próbálhatják ki magukat az új piacokon.

A konferencia során a következő kérdésekre adunk választ:

  • Hogyan juttassuk el termékünket a vásárlóinknak? Hogyan valósul meg a csomagkézbesítés határok nélkül?
  • Milyen a jó webáruház – ha tényleg a világ a piacom?
  • Milyen kihívásokkal találhatjuk magunkat szemben a fordítások során? Milyen versenyelőnyt rejt magában a jó fordítás?
  • Hogyan látja az export-import tevékenységet a bankom?
  • Hol van a piacom? – Milyen eszközökkel végezhetünk előzetes piacfelmérést?
  • Hogyan lehet sikeresen a külpiacon az Enterprise Europe Networkkel?

A konferencián további érdekes előadásokat hallgathatnak meg vendégelőadóinktól:

  • Dr. Szebeny Botond, Európai Postaszövetség főtitkára
  • Bognár Ákos, a Játéknet.hu-t, a gyermekjátékokra specializált online webáruház társalapítója
  • Filó Angéla Katalin, a DIEGO nemzetközi lakberendezési áruházlánc hazai és két szomszédos országának marketing vezetője

Az eseményen résztvevők az alapító cégek standjainál személyesen találkozhatnak az előadókkal és a partnerek képviselőivel, kötetlen környezetben, akár egyéni konzultációk keretében is.

Az esemény ingyenes, de a helyek száma korlátozott. Amennyiben felkeltettük érdeklődését meghívónkkal, jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni a rendezvényen!

A konferencia szüneteiben kávét, üdítőt és ebédet biztosítunk.

A konferencia hivatalos programja várhatóan 15:30-kor zárul, melyet követően további ingyenes programot ajánlunk szíves figyelmébe:

Dave Eggers zseniális regénye: A Kör (The Circle), amelynek filmadaptációja április 28-án debütál az amerikai mozikban. A konferencia zárásaként 16 órától szeretettel meghívjuk a film premiervetítésére, melynek főszereplője a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks és a tehetséges Emma Watson.