Ingyenes piacfelmérő eszközök a Google-től

Milyen ingyenes eszközök állnak rendelkezésre a külpiacok felmérésére? Mely piacokon érdeklődnek a termékem iránt? Vásárolnak-e a külföldi felhasználók más országokból? A Google eszközei segíthetnek megválaszolni ezeket és a hasonló kérdéseket.

Döntések az külföldre irányuló AdWords kampányok kapcsán

Mire kell gondolnom a külföldre irányuló AdWords kampányok tervezésekor? Pénznem, időzóna, fiók és kampánystruktúra, célzás; mind olyan fontos dolog, amiben dönteni kell sokszor már az előtt, hogy az AdWords fiókot létrehozzuk. Hasznos tanácsok a Google-től.

AdWords kampányok lokalizálása, automatizálása

Hogyan álljak neki az AdWords kampányaim lokalizációjának? Milyen megoldások segíthetnek a kampányaim könnyű és gyors összerakásában? Az AdWords automatizáláson alapuló termékei megkönnyíthetik a hirdetések futtatását bármelyik országban.

A Google ügynökségi partnerei

A Goolge a személyes képzéseken túl, ügynökségi hálózatát hívja segítségül, hogy minél több vállalkozásnak tudjon hathatós segítséget nyújtani a külpiacok meghótdításában, online marketing, azon belül pedig az AdWords segítségével. Alább található a Google által...

 

 

 

Az oldalon található tartalmakat a Google bocsátotta rendelkezésre.