Hogyan működik a nemzetközi csomagszállítás?

Hova szállíthatunk csomagot? Hogyan működik a nemzetközi csomagszállítás? Mit várhatunk el egy kézbesítő szolgáltatótól, ha exportálni akarunk? Nyomon lehet-e követni a csomagokat? A külföldi értékesítés számos kérdést vet föl már a kisszállítás területén is. A Magyar Posta ezekre próbál meg választ adni.

Utánvét, csomagolás, sikertelen kézbesítés?

Külföldön van utánvét? Vagy ez csak itthon működik? Mi a helyzet a csomagolással? Meddig tart a külföldi kézbesítés? Mi történik a sikertelen kézbesítésnél? Vagy ha a csomag megsérül vagy elvész? A külföldi értékesítés számos kérdést vet föl már a kisszállítás területén is. A Magyar Posta ezekre próbál meg választ adni.

Árak, árfolyamok, ÁFA

Ha külföldön értékesítünk, hogyan kezeljük az árakat és a változó árfolyamokat? Mik a megfelelő ÁFA kulcsok? Mire figyeljünk, ha több orszgában is van külön webshopunk? Gyakorlati tanácsok a BIG FISH tolmácsolásában.

Nemzetközi fizetési megoldások

Mit kell tudni a különböző nemzetközi fizetési módokról? Létezik olyan fizetési megoldás, amit mindenhol használhatok? Mik azok a fizetési kapuk? MIre figyeljünk oda, a fizetési felületek lokalizációjánál?

Mire kell felkészítenem a webiste-omat, hogy tudja kezelni a fordításokat?

Mi legyen a website elsődleges nyelve? Mi történik a ha hiányzik egy fordítás? Mire kell felkészítenem a webiste-omat, hogy tudja kezelni a fordításokat? Hogyan segíthetem a fordító munkáját? Hogyan gondolkozzak a nemzetközi ügyfélszolgálatomról? Mit kell tudni a különböző nemzetközi fizetési módokról? Gyakorlati tanácsok a BIG FISH tolmácsolásában.

Kire bízzuk a lokalizációs munkát?

Hogyan kezdjünk neki a tartalmaink lokalizációjának? Kire bízzuk? Ismerősre? Üzleti partnerre? Miben tud segíteni egy professzionális szolgáltató? Hogyan tudunk a jövőbeli kihívásokra felkészülni? Az espell lokalizációs ügynökség tanácsai.

Mik a lokalizálás első lépései?

Milyen tartalmakat kell lokalizálni? Hogyan tervezzük a lokalizációs folyamatot? Hogyan gondoljuk újra a tartalomstratégiánkat? Mire kell a tartalommenedzsment rendszerünket (CMS) felkészíteni? Mit várhatunk el egy lokalizációs szolgáltatótól? Gyakorlati tanácsok az espell tolmácsolásában.

Ingyenes piacfelmérő eszközök a Google-től

Milyen ingyenes eszközök állnak rendelkezésre a külpiacok felmérésére? Mely piacokon érdeklődnek a termékem iránt? Vásárolnak-e a külföldi felhasználók más országokból? A Google eszközei segíthetnek megválaszolni ezeket és a hasonló kérdéseket.

Döntések az külföldre irányuló AdWords kampányok kapcsán

Mire kell gondolnom a külföldre irányuló AdWords kampányok tervezésekor? Pénznem, időzóna, fiók és kampánystruktúra, célzás; mind olyan fontos dolog, amiben dönteni kell sokszor már az előtt, hogy az AdWords fiókot létrehozzuk. Hasznos tanácsok a Google-től.

AdWords kampányok lokalizálása, automatizálása

Hogyan álljak neki az AdWords kampányaim lokalizációjának? Milyen megoldások segíthetnek a kampányaim könnyű és gyors összerakásában? Az AdWords automatizáláson alapuló termékei megkönnyíthetik a hirdetések futtatását bármelyik országban.

 

 

 

A webfejlesztéssel és fizetési megoldásokkal kapcsolatos tartalmakat a BIG FISH, a lokalizációval kapcsolatos tartalmakat az espell, az online marketinggel és piackutatással kapcsolatos tartalmakat a Google, a csomagszállítással kapcsolatos tartalmakat pedig a Magyar Posta Zrt. bocsátotta rendelkezésre.